Leergeld Weststellingwerf

 

 

Leergeld Weststellingwerf: financiƫle hulp voor kinderen.

 

Steeds meer kinderen in Nederland kunnen om financiƫle redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Leergeld wil kinderen mee laten doen!

 

Leergeld wil dat kinderen mee kunnen met excursies of schoolreizen, kunnen deelnemen aan sport of muziekles krijgen. Leergeld helpt met sportschoenen, contributie, een (tweedehands) fiets of een computer als daar geen geld voor is. Allemaal gewone dingen, waardoor kinderen zich kunnen ontplooien, ontwikkelen en meetellen.

Leergeld Weststellingwerf komt in overleg bij u thuis en bespreekt samen met u de wensen van uw kind. Voor kinderen van 4 tot 18 jaar die in minder draagkrachtige gezinnen opgroeien betaalt Leergeld bijvoorbeeld de contributie van de sportclub, muziekles of het schoolreisje. Leergeld Weststellingwerf betaalt rechtstreeks aan de winkelier of vereniging. De minder draagkrachtige gezinnen kunnen zowel gezinnen zijn die een uitkering ontvangen als gezinnen met een laag inkomen uit arbeid. Voor de inkomensgrens in uw situatie kunt u contact opnemen met Leergeld Weststellingwerf.

 

Wat kan Leergeld Weststellingwerf voor u doen? Neem voor informatie of aanvragen contact op met Leergeld Weststellingwerf via leergeldweststellingwerf@hotmail.com of bel naar Leergeld Weststellingwerf via tel. 06 - 23745440, bereikbaar op dinsdag en donderdag van 10.00 uur tot 13.00 uur.

 

 

 

 

    

 

gpEasy-Theme simplicity 1.5 by syndicatefx